Det tager tid at falde til i ens nye lejlighed i Vejle

31 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er virkelig skønt i Vejle, og man kan have drømt om at flytte dertil længe, fordi det passede med ens familieforhold, eller fordi ens familie bor der, eller man skal studere der.

Så man glæder sig faktisk til at flytte ind i en af de ledige lejligheder i Vejle, som man er faldet over og har fået tilkendt.

Man står ikke i den situation, at man er blevet presset ud i at skulle vælge et sted at bo, og man er heller ikke gået særligt meget på kompromis med det sted, som man endte med at få.

Der er kort afstand til de ting, som man skal bruge fra indkøb til arbejde, og man kan let komme videre til den offentlige transport.

Desuden var det også pænt i vejret, da man flyttede ind, så det endte næsten med at blive en spontan indflytterfest samme dag, som man flyttede ind.

Men kort tid efter meldte der sig en stemning af mismod og tristesse…

Du skal nok ende med at fæle dig hjemme i lejligheden i Vejle

Her skal man så huske på, at vi mennesker er vanedyr, så man kan godt bevidst have sat sig op til, at man skal flytte og have forberedt sig mentalt til det og forestillet sig, hvordan det ville være.

Men det står måske ikke altid mål med virkeligheden, og når man så først står i det og kan mærke det med hele kroppen, så skal man lige vænne sig til den nye situation.

Det er ikke noget, man bare lige tilvænner sig i løbet af et par dage; det kræver lige, at man falder til, lære området, steder at købe ind, at besøge naboer og meget mere, så man falder ind i miljøet, og man føler, at ikke bare lejligheden, men også Vejle er blevet et sted for en.

Flere Nyheder