Driv det ikke for vidt at komme skægkræ til livs!

20 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Skægkræ er sådan nogle irriterende skadedyr, som man virkelig ikke ønsker at have derhjemme – eller for den sags skyld andre steder – så de kan brede sig gevaldigt i formering.

Tænk sig lige at skubbe et møbel til side, og så finder man en rede af disse gespenster, som farer i alle retninger! Eller endnu værre: man tager noget mad frem, som man åbner, og så er det inficeret af disse skægkræ!

Man kan blive så irriteret over, at man ikke har holdt bedre øje med hygiejnen derhjemme, eller man ikke gjorde mere tids nok for at komme af med dem, men nu er skaden sket – og man er arrig i låget!

For nu er man kogt over, så man griber til alle de midler, man lige har ved hånden for at gøre noget ved problemet, men det kan enten være som at pisse i bukserne for at holde varmen, eller man skyder gråspurve med kanoner.

Lad de kloge tage sig af skægkræ

Man kan jo samle dem op, man lige finder, og mose dem, så de dør på stedet, men hvis de kun udgør toppen af isbjerget, så kommer man dem næppe til livs med den metode, da du nok ikke kan se problemets omfang.

Så går du måske skridtet videre og lægger nogle fælder ud, men den slags er mere til gnavere med videre. Så kan det være, du forsøger dig med gift, men hvem siger, at det egner sig til lige skægkræ, og tænk endnu værre, hvis ens børn eller kæledyr får fat i det!

Så kan du gå planken ud og tage fat i en spraydåse med en lighter, men vi behøver vel næppe at forklare videre om, hvordan det ville kunne ende.

Derfor skal man tilkalde professionel hjælp til at bekæmpe de skadedyr med det samme, når man indser, at man har et problem med dem.

Prøv via: https://www.ksspecialservice.dk/skadedyr 

Flere Nyheder