Er du klar over mulighederne med selvklæbende transfers?

22 august 2021
Cecilie Mortensen

Hvis der er en ting, som er utrolig smart, så er det selvklæbende transfers. Med selvklæbende transfers er der nemlig mange muligheder for at dekorere mange forskellige slags overflader. Men det kan du også læse eksempler på herunder. 

Mulighederne med selvklæbende transfers

Før du får listet de forskellige muligheder med selvklæbende transfers, så skal det nævnes, at det særlige ved denne type transfer er, at den består af farve og klæber. Det betyder også, at der ikke er nogen tilhørende basis af papir eller folie. Den selvklæbende transfers kan altså sættes direkte på det, du vil have dekoreret.

Få selvklæbende transfers på lys 

Har du et ønske om at dekorere lys, som du efterfølgende kan sælge i din butik eller online? Så har du mulighed for at få dit ønskede motiv på lysene med selvklæbende transfers.

Få selvklæbende transfers på metalflader

Har du forskellige metalelementer, som du ønsker at mærke? Det kunne være navneskilte eller måske skilte der viser hvor din virksomhed hører til i en bygning, så kan selvklæbende transfers også være en løsning, du kan vælge. 

Få selvklæbende transfers på nærmest alle overflader

Rent faktisk er det sådan med selvklæbende transfers, at det kan bruges på stort set alle overflader. Det skyldes, at det er utrolig fleksibelt i måden, det kan bruges på. Så hvad end du har et emne der er buet, kvadratisk eller andet, så vil det ikke være noget problem at få det motiv på, som du ønsker. 

Hvem skal hjælpe dig med selvklæbende transfers? 

Hvis ikke du før har bestilt selvklæbende transfers, så har du måske lidt researcharbejde foran dig. Det kan dog være en fordel for dig, hvis du går med et firma, som allerede har erfaring med at levere selvklæbende transfers til det materiale, som du skal have motiver, tekst eller lignende på.

 

 

 

Flere Nyheder