Et kursus i Office 365 gør det lettere at arbejde sammen med andre

24 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Det giver næsten sig selv, at desto flere færdigheder, man kan sætte på ens CV, desto større chance er der for, at man kan lande sig et job – så længe de færdigheder er reelle og up to date.

Men de gode færdigheder kan også gøre, at man arbejder bedre sammen med kollegaer på den arbejdsplads, som man ender med at være ansat ved.

Man ved som bekendt nok, at en kæde kun er så stærk som sit svageste led, så hvis du er den, der sakker bagud eller ikke kan finde ud af noget teknik eller EDB, som det er nødvendigt, at alle skal kunne, så vil der nok blive set ned på dig og talt negativt om dig i krogene.

I det lange løb kan man endda risikere, at chefen kigger efter en anden person til at tage din stilling, som der bedre kan påtage sig rollen at benytte nævnte teknik.

Det kunne være sådan noget med at bruge Office 365-pakken.

Bliv mere velanset på arbejdspladsen efter kurset i Office 365

For det er en pakke, som mange arbejdspladser benytter sig af, og det er da klart, at man ikke skal være ekspert til alle programmer her (medmindre det er et krav), så længe man er lidt over gennemsnittet.

Det bliver pinligt for dig, hvis du forsøger at sløre, at du faktisk ikke er så god til at bruge Microsoft Office 365, så du altid er længe om at gennemføre dine opgaver; og når de endelig er tilvejebragt, så er de ikke særligt gode.

Med tiden skal de andre ansatte hjælpe dig med opgaverne, og selvom de forsøger at lære dig at bruge systemet, så er de bare ikke gode til at lære fra sig.

Derfor skal man se at komme på et kursus i Office 365, og det kan du gøre her: https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 

Flere Nyheder