koebenhavn-julefrokost-2014.dk

– Gulvafslibning, SEO, Mode – Vi dækker flere emner

Få den rette hjælp til din nærmeste med en alkoholbehandling

oktober 11, 2019

alkoholbehandling

Kommentarer lukket til Få den rette hjælp til din nærmeste med en alkoholbehandling


Få den rette hjælp til din nærmeste med en alkoholbehandling

Er du pårørende – for eksempel ven, kæreste eller ægtefælle – til en person, som er i færd med at udvikle et alvorligt misbrug af alkohol? Så bør du faktisk gribe ind. Det kan godt være, at du er usikker over for idéen. De færreste bryder sig om at blande sig i et andet menneskes liv og prioriteringer – og din indblanden vil da sandsynligvis heller ikke blive vel modtaget af den misbrugsramte.

Det er nemlig helt almindeligt, at misbrugere nægter at erkende deres problem, hverken over for andre eller over for sig selv. Så du skal ikke undre dig, hvis du bliver mødt med vrede og afvisning, når du prøver at få din misbrugsramte nærmeste til at skrue lidt ned for alkohol forbruget.

Få hjælp fra et misbrugscenter

Dette betyder dog ikke, at du blot skal give op. Det er meget vigtigt, at du sørger for, at din alkoholiserede pårørende får den rette hjælp, inden det er for sent. Men du behøver ikke at stå alene med opgaven. Et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien vil kunne hjælpe dig med gode råd og vejledning i forhold til gennemførelsen af den svære konfrontation.

Det anbefales som oftest, at du får flere pårørende – for eksempel familie, venner og kolleger – med i projektet, og at I gennemfører konfrontationen i samlet flok ved det, der kaldes en intervention. Behandlingscenter Stien kan hjælpe med såvel tilrettelæggelse af denne intervention som med planlægning af det behandlings forløb, som skal få den misbrugsramte tilbage på det rette spor.

Hvordan foregår en alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien?

Når ma som alkoholiker eller anden form for misbruger tjekker ind hos Behandlingscenter Stien, vil man først gennemgå en afrusning eller afgiftning, som har til formål at rense kroppen. Dernæst kommer det egentlige behandlings forløb, som typisk strækker sig over fem uger, og som er baseret på Minnesota modellen.

Du kan læse mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/