Find dine plader på vinyl online

28 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Elsker du musik? Så har du sikkert hylderne fulde af cd’er. Og er du en ægte connoisseur har du sikkert også en stor samling af dine favorit albums på vinyl.

Hvorfor købe vinyl plader?

De fleste musik entusiaster kan hurtigt blive enige om at der er en verden til forskel på den lyd du kan opnå via streaming og så den lyd du får når du afspiller en cd. I samme åndedrag vil et stort flertal istemme vinyl pladens overlegne kvaliteter frem for cd’en og andre digitale medier.

Et album, som er mastered til vinyl, vil kunne afspilles med langt flere finesser i musikken. De kompressions algoritmer, som anvendes ved konvertering af de enkelte spor fra analog til digital, kan ødelægge en stor del af klangen, og dermed forfladige nummeret.

Hvis du vil opleve den sande dybde i dine favorit musikeres udfoldelser bør du således købe deres albums på vinyl. Foruden den sublime lydkvalitet er fornemmelsen af at sætte en ægte vinyl plade på pladespilleren også helt unik, og bidrager til den samlede oplevelse.

Derfor sælges vinyl plader stadig den dag i dag selv om mere moderne teknologier er mere udbredte. Mangler du vinyl plader til din samling kan du med stor fordel indkøbe disse online via GAFFAshop.

Hvad er GAFFAshop?

GAFFAshop er en online shop som tilhører det velkendte og ansete musik magasin GAFFAs website. I GAFFAshop kan du gå på oplevelse i et stort og velassorteret udvalg af merchandise, plakater, spil, og altså også dvd’er, cd’er og vinyl plader.

I afdelingen for vinyl hos GAFFAshop finder du diverse nyudgivelser på vinyl såvel som samlerobjekter og box sæt. GAFFAshop har desuden en særlig afdeling for vinyl tilbud hvor du har mulighed for at gøre et ægte kup.

Se det store udvalg af albums på vinyl hos GAFFAshop på https://www.gaffashop.dk/ 

Flere Nyheder