Gulvarbejde i Randers

08 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Bor du i Randers, og har du et gulv, som er blevet træt, slidt og kedeligt at se på? Med andre ord: Har du brug for et nyt gulv? Så har du sikkert gjort dig overvejelser omkring, hvilket gulv du skal vælge, og hvem du skal vælge til at lægge gulvet, for at du får det bedste resultat til en rimelig pris.

Trægulv

Hvilke gulvtyper er der at vælge imellem? Der er det traditionelle trægulv. Trægulvet er klart favoritten i de dansk stuer, soveværelser, børneværelser og entréer. Trægulv giver hjemmet et hyggeligt og varmt præg. Assens Gulvbelægning tilbyder et væld af forskellige trægulve i forskellige typer træ. I deres butik finder du prøver på de trægulve, de sælger og monterer. For i prisen for gulvet indgår altid montering.

image

Vinylgulv

En anden mulighed er vinylgulv. Vinylgulvet er populært hos rigtigt mange, da der findes adskillige former for vinyl til boligen. Man kan få vinylgulve med mange forskellige mønstre med dekorative motiver eller som ligner træ, fliser og andre belægninger. Vinylgulv anvendes typisk i baderum eller køkkenet. Vinyl er populært, fordi det er et materiale, der er let at feje, støvsuge og vaske. Spilder du væske på gulvet, er det bare at tørre op. Det efterlader ingen pletter, som på et trægulv.

Linoleumsgulv

En tredje gulvtype er linoleumsgulv. Linoleum findes både i i private hjem og i virksomheder samt i offentlige miljøer. Det er en særdeles praktisk og slidstærk gulvbelægning i naturmaterialer, og derfor ser man den ofte anvendt i institutioner og på sygehuse. Linoleum er let at vedligeholde og rengøre. Linoleumsgulv fås i mange forskellige farver og mønstre.

Assens Gulvbelægning udfører gulvarbejde i Randers

Assens Gulvbelægning udfører gulvarbejde i Randers. Rådfør dig gerne med en af deres dygtige medarbejder. Tag billeder med af dit nuværende gulv og det rum eller værelse, hvor gulvet skal skiftes. Assens Gulvbelægnings medarbejder vil også gerne inspirere dig med hensyn til hvilke løsninger, der findes i forskellige prisklasser. Så brug dem endelig som sparringspartner.

Flere Nyheder