Gulvslibning giver nyt liv til dine rum

19 januar 2022
Niels Geckler

advertorial

Frisk dit slidte og trætte trægulv op med en professionel gulvslibning. Med en professionelt udført slibning af gulvet får dine rum helt nyt liv.

Lige så smukke gamle trægulve kan være, hvis de er velholdte, ligeså grimme og triste kan de være, hvis de ikke er blevet passet ordenligt. I de ældre boliger i Danmark findes der mangen gange pæne gamle trægulve. Men et gulv i stuen udsættes for meget slid og med tiden vil der komme ridser, skrammer og pletter, som ikke kan gå væk ved en almindelig gulvvask.

Er trægulvet i din stue blevet nedslidt og skadet er det måske tid til at få slebet det ned. bagefter kan du give det en af de mange forskellige efterbehandlinger, der findes. På den måde kan du give det et præg og et look, som du synes godt om og som passer til rummet. med en god gulvslibning får rummet en helt ny karakter.

Gulvslibning – skal jeg vælge professionel håndværker eller gør-det-selv?

hvis du har besluttet dig til at gulvet i stuen skal slibes af skal du overveje, om du vil kaste dig ud i at udføre opgaven selv, eller om du vil hyre fagfolk til at udføre arbejdet. Der er mange virksomheder, der tilbyder at foretage såvel gulslibning og gulvafhøvling som efterbehandling, og det skulle være muligt at finde en dygtig specialist til en fornuftig pris. Så slipper du for det bøvl, det er selv at slibe gulvet ned og du er næsten sikker på et flot resultat.

image

Du kan på den anden side også leje udstyr og selv udføre arbejdet, hvis du har mod på en gær-det-selv opgave, der godt kan tage lidt tid og som kræver, at du sætter dig ind i sagerne først. Det er for eksempel vigtigt at vælge den rette kornstørrelse på slibepapiret og sørg for at have fjernet søn og skruer i gulvet, inden du begynder.

Flere Nyheder