Hvis du virkelig skal nyde nogle gode bolsjer, så skal det være Bismarck bolsjer!

30 september 2021
Anders Lundtang Hansen
image

Kender vi alle ikke det, at vi har anskaffet os nogle bolsjer, og så opdager vi, at de er alt for kedelige, efter man har suttet bare en lille smule på dem – og der er ikke noget lækkert i midten at se frem til!

Eller hvad det med at man har købt rigeligt med blandende bolsjer, og så gentager det samme sig igen, at man ikke bryder sig om særligt mange af bolsjerne, og så fisker man efter nogle bestemte; og ens gæster begynder hurtigt på det samme.

Så man har sådan et bæger bolsjer stående alt for længe, hvor de bliver klistrede eller fedtede at tage, for man skal også huske at opbevare dem korrekt, så de ikke mister smagen i sig.

Og hvem har ikke prøvet at få fingrene i nogle bolsjer, og så er det faktisk kun overfladen, der smager af noget, såsom pulveret.

De første bolsjer var de bedste – det er Bismarck bolsjer!

Hvordan forestillet du dig, at bolsjer skal se ud?

Hvis du bare tænker på en tegnefilm, så er det jo nogle, der er hvide og røde eller røde og hvide, om man vil: De ligner jo helt en udgave af Dannebrog!

Og det er faktisk et ægte type bolsje, så det er ikke noget, man bare har fundet på til anledningen, for man kalder det Bismarck-bolsjer, og det er nogle, som man stadig kan få den dag i dag.

Hvis dine bedsteforældre eller oldeforældre stadigvæk lever, så vil de nok kunne genkende udseendet af dem fra deres barndom, og smagen af dem er faktisk stadig den samme gode.

Men man behøver ikke nøjes med at købe et par stykker ad gangen, for nu kan man faktisk få dem i et helt glas, og det bliver man da også nødt til at have, for der bliver rift om de her populære bolsjer!

Flere Nyheder