Lær mere om din fremtid med tarotkort

27 august 2021
Steffen Hansen

Alle mennesker har en indre længsel efter at kende deres fremtid. Hvad bliver mit arbejde? Hvem bliver jeg gift med? Får vi børn, eller måske en hund – eller begge? Det er nogle af de spørgsmål mange mennesker funderer over, og det er måske muligt at få svarene på forhånd. Hvis du vil vide hvordan, så læs videre.

Hvad er tarotkort?

Tarotkort minder om almindelige spillekort, med den forskel at tarotkort kan bruges til at forudse en persons fremtid. Det er dog ikke alle der tror på dette, og nogle tror også fejlagtigt, at det kun er hekse der kan lægge disse kort, og forudsige din fremtid, men faktisk er det at lægge tarotkort, noget man kan lære. Et sæt tarotkort består af 78 kort der alle har forskellige illustrationer. Ligesom med almindelige spillekort findes der 4 kulører, som er henholdsvis mønter, sværd, bægre og stokke. Hver kulør indeholder 14 kort, og 22 kort som fungere som trumfer. Kortene er opdelt i det der kaldes Den lille Arkana og Den store Arkana.

Hvad bruger man tarotkortene til?

Mange bruger dem for sjov, enten til en hyggeaften med vennerne eller veninderne, eller til polterabender, som en sjov aktivitet. Det er dog mennesker der tager tarotkort mere alvorligt, og bruger til at kunne se ind i fremtiden og få svar, på store eller små spørgsmål om og i livet. Det er vigtigt at huske på at tarotkort, ligesom biblen, er et tros spørgsmål og ikke en faktuel og uundgåelig sandhed. Hvis du er blevet nysgerrig på tarotkort, og gerne vil eje et sæt, finder du dem let på internettet. Det kan også være at du gerne vil prøve at få lagt tarotkort. I så fald, kan du også finde en person der kan ligge kortene for dig, på internettet. Husk, at det handler om tro og ikke logik, så tag det som en sjov oplevelse.

Flere Nyheder