Landmåler i Aalborg

07 februar 2022
Marie Pedersen

advertorial

Din landinspektør i Aalborg

Søger du en professionel landinspektør eller landmåler i Aalborg, kan Landinspektørfirmaet Søren Kieldsen ApS være behjælpelige med mange forskellige opgaver inden for området. Du kan bl.a. få hjælp til opmåling, planlægning, kortlægning og jura, når det gælder ejendomme. Vi har mange års erfaring med landinspektør-og landmåleropgaver i hele Jylland. Vores kunder består af både private og virksomheder.

image

Firmaet, der har rødder i Viborg, har eksisteret siden 1976 og udfører landmålerarbejde i mange af de større byer i Midt- og Nordjylland. Vores mangeårige erfaring gør os til eksperter inden for området landmåling mm., og vores konkurrencedygtige priser gør, at vores kunder er glade for vores service, og at de med vores hjælp kommer godt fra start med deres projekter. 

Vi følger altid med den teknologiske udvikling, og benytter det nyeste opmålingsudstyr og den nyeste teknologi inden for landmåling. Derudover bruger vi den mest anerkendte software på markedet, når vi står over for planlægningsopgaver.

Her kan vi hjælpe

En af virksomhedens kernekompetencer er bygningsafsætningsopgaver. Inden et byggeri påbegyndes, skal man sikre sig, at de bebyggelsesregulerende bestemmelser i Bygningsreglementet er overholdt. Derudover træder vi til, hvis du skal have hjælp til matrikulære opgaver, såsom udstykning, sammenlægning, arealoverførsel, skeletablering, skelforretning og meget mere. Vi står også til rådighed hvis du skal have udført tinglysning af rettigheder på din ejendom. Det kan både være vejret, færdselsret, forkøbsret e.l. 

De juridiske opgaver, der knytter sig til opførelse af bygninger, arealoverførsel, sammenlægning osv., kan ofte blive uoverskuelige, hvis man ikke ved hvor man skal starte og hvor man skal slutte. Derfor er det en fordel at uddelegere den slags opgaver, da det er de færreste, der har lyst til at ende med at komme i problemer, fordi der ikke er styr på detaljerne. Kontakt os og lad os få en snak om dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig. 

Flere Nyheder