Privat rengøring med professionel hjælp

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Kender du det, at rengøringen i din bolig bare bliver udskudt og udskudt, blot for faktisk at ende som en ganske uoverkommelig opgave, hvorpå du nærmest bare giver op? Så kan du med fordel vælge at alliere dig med et privat rengøringsfirma.

På den måde kan du nemlig få hjælp til at komme i bund med rengøringen på regulær basis og dermed opretholde en fornuftig hygiejne standard i din bolig. Dette er vigtigt for såvel din fysiske som din mentale sundhed og trivsel. Og bor du i København kan du med fordel vælge Det Var Det Min Ven.

Hvem er Det Var Det Min Ven?

Det Var Det Min Ven er et dansk rengøringsfirma med base i København. De dygtige rengøringsmedarbejdere hos Det Var Det Min Ven er alle veluddannede og besidder en stor passion for deres arbejde.

Derfor er du sikker på rengøring i høj kvalitet og standard når du vælger Det Var Det Min Ven som din private rengøringspartner. Samtlige rengøringsassistenter tilknyttet Det Var Det Min Ven ved at privat rengøringer en tillidssag og vil derfor altid optræde med yderste diskretion og respekt for din private ejendom.

Hos Det Var Det Min Ven kan du altid få en skræddersyet rengøringsaftale som tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov. Skulle du for eksempel ønske at kun dele af din bolig så som køkken, badeværelse, stue og entre bliver rengjort mens de mere private områder (soveværelse, børneværelse og så videre) forbliver urørt vil Det Var Det Min Ven selvfølgelig efterkomme dine krav. Og skulle du have særlige ønsker til rengøringsmidler kan du altid anmode din rengøringsassistent om at at anvende disse såfremt du selvfølgelig selv stiller dem til rådighed.

Det Var Det Min Ven – så bliver det ikke nemmere eller mere bekvemt med rengøring i dit hjem! Læs mere, og book en aftale om privat rengøring, på http://dvdmv.dk/ 

Flere Nyheder