Robotplæneklippere – hvad skal du vide?

26 februar 2021
Maya Hindsberg

Er du træt af at slå græs? Det er også en træls opgave, der tager tid og kræfter. Heldigvis findes der en robotplæneklipper, som kan klare det for dig. Men før den virker, er du nødt til at sørge for installering af robotplæneklipper. For, for at en robotplæneklipper ved, hvor den skal køre, og hvilke områder den skal klippe, og ikke skal klippe, så er der nødt til at være sat kabler ned.

Det er nemlig kablerne, som fortæller robotplæneklipperen, hvor den skal køre. Du kan godt sætte kablerne ned selv, men det kan ofte være drilsk, og derfor kan en professionel være en stor hjælp. Det betyder nemlig, at du meget hurtigere kan komme i gang med at få en flot græsplæne.

Fordele ved robotplæneklipperen

En af de store fordele ved at have en robotplæneklipper er, at du ikke behøver at slå græsset selv, og derfor kan slå benene op og nyde at slappe af, imens naboerne knokler. Derudover er en robotplæneklipper også stort set lydløs. Derfor vil hverken du eller naboerne blive generet af voldsomme lyde. En robotplæneklipper kan, som regel, klare de fleste haver, men hvis du har en ekstra stor have, eller hvis den er meget kuperet, så kan det være en god ide med en ekstra kraftig en, da du så er sikker på, at du får den bedste klipning.

Hvad skal du vide, inden du kan slå græs

Du vil gerne i gang med at få slået dit græs, hvilket er forståeligt, men inden du kan komme i gang med det, er du nødt til at få den installeret. Det betyder blandt andet, at der skal sættes kanter ned, rundt om i haven, og derudover skal du også have sat en oplader et sted i haven. Der er det en god ide at være sikker på, at du har et udendørsstrømstik, så den kan få strøm.

Flere Nyheder