Smart varme i trægulvet med gulvvarmemåtter

27 august 2020
Astrid Pedersen

I mange danske husstande er der indlagt gulvvarme i de hårde gulve i eksempelvis badeværelse og køkken. Flere bolig ejere er især glade for gulvvarme i badeværelset da det mindsker problemet med fugt. Og samtidig undgår man at fryse om tæerne mens man tager brusebad.

Gulvvarme er blevet mere og mere udbredt til netop disse formål i de danske hjem. Hidtil har det dog fortrinsvis været flisegulve og beton gulve som har været genstand for indlæggelse af gulvvarme. Men faktisk kan det godt lade sig gøre at lægge gulvvarme under trægulve eller gulve som er belagt med laminat parketter. Det eneste det kræver er et gulvvarme net som er fremstillet i de rette materialer og som er tyndt nok til at kunne lægges under parketterne – for eksempel en gulvvarme måtte.

Hvad er en gulvvarme måtte?

En gulvvarme måtte er et smart system til gulvvarme i hvilket de tråde som leder varmen er spundet ind i et tyndt tæppe. gulvvarme måtten er placeret direkte under trægulve eller laminat gulve uden anvendelse af fugemasse.

Den smarte gulvvarme måtte fra Dansk Varmekabel A/S kaldet AluMat er fremstillet af stærkt aluminiums folie og lavspændings varmekabel. Den stærke folie sikrer en hurtig og effektiv fordeling af varmen fra kablerne. Du kan få AluMat fra Dansk Varmekabel A/S i størrelser fra 1 til 12 kvadratmeter og kan hurtigt og nemt installeres direkte under dit gulv uanset om dette består af ægte træ lameller eller om det er belagt med klik parket i syntetisk laminat.

Hos Dansk Varmekabel A/S kan du købe den praktiske AluMat og få den installeret af professionelle håndværkere. Gulvvarme er et oplagt alternativ til el radiatorer idet varmen fordeles bedre og dermed giver mere varme for pengene. Og så slipper du for kolde fødder vinteren igennem!

Du kan se den smarte AluMat og læse databladet online på Dansk Varmekabel A/S’ hjemmeside handyheat.dk

Flere Nyheder